Start Sitemap ThyssenKrupp AG ThyssenKrupp Elevator
  Meny   Selskapet   Jobb   Multimedia   Nyheter
     Ledige stillinger

Karriere i ThyssenKrupp Rulletrapper a/s

Mennesket står i sentrum. Med omkring 750 medarbeidere er ThyssenKrupp Fahrtreppen GmbH i Hamburg en av de store innovative rulletrappfabrikantene.


ThyssenKrupp Fahrtreppen GmbH som er produsent av rulletrapper og rullende fortau inngår i ThyssenKrupp-konsernets internasjonale ThyssenKrupp Elevator AG slik ThyssenKrupp Rulletrapper a/s i Norge også gjør. Her finner ingeniører, teknikere, fagarbeidere og montører krevende utfordringer. Våre medarbeidere utfører sine oppgaver på områdene teknisk utvikling, konstruksjon, produksjon, salg, montasje og modernisering, i personalavdelingen, regnskapsavdelingen og i mange andre avdelinger.

Nyansatte profiterer på den fagkunnskapen våre erfarne medarbeidere har samlet i årenes løp. Her kommer altså erfaring og fremsynthet, entusiasme og modernitet til nytte i arbeidet med å finne optimale løsninger. Vi legger spesiell vekt på medarbeidere som tenker og arbeider systematisk. Det er nemlig forutsetningen for å se sammenhengene og arbeide på et høyt nivå.

En moderne yrkesopplæring, individuelle innarbeidings- programmer og mange øvelses- og videreutdannings- muligheter er byggeklosser i en fremtidsrettet personal- utvikling.

Hos ThyssenKrupp Rulletrapper a/s i Norge bringer vi videre den samme filosofi som inngår i konsernet. ThyssenKrupp Rulletrapper a/s har i dag 28 ansatte som utelukkende arbeider med produktene rulletrapper og rullende fortau i Norge. Vi har opparbeidet en mengde erfaring som landets ledende firma med fokus kun på rulletrapper og rullende fortau.


Vi er i kontinuerlig ekspansjon og søker stadig etter medarbeidere som er villig til å være med å bidra i vårt unike rulletrappmiljø. Føler du at du er den rette til å yte det som trengs for å være med på å videreutvikle firmaet som markedleder, er det kanskje nettopp deg vi søker.


Meny  Selskapet  Jobb  Multimedia  Nyheter  |
Home Bookmark E-mail page Search Sitemap Printpage Top
Copyright © ThyssenKrupp Elevator Norway 2003-2019 | Imprint/Disclaimer
Key Last update: 05.07.2018
bg_start.jpg