Start Sitemap ThyssenKrupp AG ThyssenKrupp Elevator
  Meny   Selskapet   Jobb   Multimedia   Nyheter
     Rulletrapper/Rullefortau
  Rulletrapper
  Rullefortau
  Tilleggsutstyr
  Prosjektering
  Modernisering
  Service
  Referanseanlegg
  Produktbrosjyrer
  10 gode grunner
  Kontakt oss

10 gode grunner

10 gode grunner for å velge rulletrapper og rullefortau fra ThyssenKrupp Rulletrapper AS.

Soliditet

Design

ThyssenKrupp Rulletrapper har vært leverandør til det norske marked i over 50 år og fremstår som en solid samarbeidspartner og klar markedsleder med innovative og miljøvennlige produkter og løsninger. I tillegg til den fremragende kvaliteten i våre installasjoner har ThyssenKrupp’s rulletrapper og rullende fortau alltid vært kjent for innovativ og tidsriktig design. Mange hevder vi har den mest komplette modellserien på markedet.

Kvalitet

Sikkerhet og miljø

”Made in Germany” borger for solid håndverk og kvalitet. Rulletrapper og rullende fortau for Norge produseres i Hamburg, Tyskland og gjenspeiler tradisjoner og kunnskap basert på ledende teknologi og gjenomgående høy kvalitet. I kombinasjon med vår lokale kunnskap og service gjør det oss til #1 i Norge. Vi setter sikkerhet og miljø i høysete og ivaretar alle lover og standarder. Med omfattende sikkerhetssystemer integrert i alle våre anlegg sørger ThyssenKrupp for at brukerne kommer trygt og komfortabelt frem, dag etter dag. ThyssenKrupp er selvfølgelig ISO-sertifisert og innehar alle nødvendige sertifikater.

Økonomi

Garanti

En rulletrapp eller et rullende fortau er en innvestering for fremtiden. ThyssenKrupp’s tysk produserte rulletrapper har den lengste levetiden. For kunden skal anleggene være i drift i mange år og derfor er de totale kostnadene viktigst. ThyssenKrupp’s fremragende kvaliteter vil alltid over tid være lønnsom og gjøre investeringen fordelaktig. Alle rulletrapper og rullende fortau produsert ved ThyssenKrupp’s innovative fabrikk i Hamburg leveres med hele 6 års kvalitetsgaranti i kombinasjon med TKR manualservice. Våre kunder kan stole på kvaliteten i våre produkter.

Rådgiving

Service

Som totalleverandør bistår vi med å veilede og prosjektere for alle typer rulletrapper og rullefortau i nye og eksisterende bygg. Vi innehar all nødvendig kompetanse og hjelper deg ned til millimeteren. Vi er spesialister på monteringer og har løsninger for de mest utfordrende montasjeforhold. Vi vet hva service er og det som er vanlig standard i bransjen er ingen målestokk for oss. Vi vil være din livslange service partner og forplikter oss derfor til å ivareta kundenes interesser igjennom alltid å yte førsteklasses service. Forvent mer av oss.

Individualitet

Trygghet

Lang erfaring og utvidet kompetanse gir oss kvaliteter til å levere anlegg som er optimalt tilpasset våre kunders behov. Fleksibilitet tilpasset individuelle løsninger skaper eksklusivitet og anlegg som bidrar til å sette særpreg på både bygg og miljø. Som Norges fremste leverandør av rulletrapper og rullende fortau i over 50 år har vi referanseanlegg i hele vårt langstrakte land. Ta gjerne kontakt med våre kunder og vi føler oss sikre på at du vil få høre mange positive tilbakemeldinger om våre produkter og tjenester.


Meny  Selskapet  Jobb  Multimedia  Nyheter  |
Home Bookmark E-mail page Search Sitemap Printpage Top
Copyright © ThyssenKrupp Elevator Norway 2003-2019 | Imprint/Disclaimer
Key Last update: 05.07.2018
bg_start.jpg